Искам да попитам дали някой от вас си е ремонтирал хидравличната рейка,ако да,къде са му я ремонтирали,дали е доволен и какви пари са му взели.Че моята почна да потропва и трябва да я правя.Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на кормилна рейка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от niki19 Покажи съобщениеИскам да попитам дали някой от вас си е ремонтирал хидравличната рейка,ако да,къде са му я ремонтирали,дали е доволен и какви пари са му взели.Че моята почна да потропва и трябва да я правя.Благодаря предварително!ако искаш да нечакаш една седмица + за рециклиране и да дадеш почти същите пари ми звънни имам цяла рейка
0876 09 58 22
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
Колега, аз също съм давал хидравлична рейка за ремонт в сградата на Техническият университет. Колата ми беше Фиат Типо 1,8i. Оставяш колата, те си разглобяват и сглобяват рейката, сменат и хидравличната течност - цена 260 лв. Три години, докато я продам не съм имал проблем с нея. Телефона за връзка (ако е редно да до пиша) беше 0886743356 - Андоновски. Адреса го има ако потърсиш с Google. Uspeh!Alfa Romeo 146 1,6 TS 88kW 2000 г.
Comment
-
Единственото свястно нещо.което може да се направи по рейката е да се сменят семерингата,пластмасовите втулки и бутацето.Дефектират горе-долу в тоя ред.Симптомите са теч и твърд волан.При тебе имаме тропане.Получава се от две неща.Или е от накрайник,искрено те съветвам да провериш първо тоя вариант или е от луфт в самата рейка.Ако е в рейката,качествения ремонт е толкова скъп,че не си заслужава да се занимаваш с нея.Ако е така,по-добре вземи рейката от аско88 и няма да се вкарваш в излишни филми.Но пак ти казвам,първо си провери накраниците!Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment